Прокуратурата поиска 22,5 години затвор за Георги Семерджиев за катастрофата на бул.

...
Прокуратурата поиска 22,5 години затвор за Георги Семерджиев за катастрофата на бул.
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска 22,5 години затвор за Георги Семерджиев

Прокуратурата изиска 22,5 години затвор за Георги Семерджиев за злополуката на бул. „ Черни връх “, съобщи bTV.
Прочетете още
По обвиняването за ликвидиране по несъобразителност прокуратурата изиска от съда да наложи присъда от 15 години затвор. Предвид обстоятелството, че Семерджиев има правосъдно минало и е обвинен за общо пет закононарушения, обвиняването изиска нарастване с една втора.
 
Предложението е наказването да бъде увеличено с една втора предвид утежняващите условия. С оглед, че Семерджиев е направил пет закононарушения и с оглед публичната заплаха, 15 години не биха били задоволителни, разясняват от прокуратурата.

Към общото най-тежко наказване да бъде наложена и санкция от 2000 лв., желае съда.
 
Адвокат Пламен Димитров, който съставлява роднините на Хариет, която почина при злополуката на „ Черни връх “, изиска от съда оптималната присъда от 20 години затвор за ликвидиране. Поиска и обезщетение на стойност по 250 000 лв. за петима нейни родственици за причиняване на болежка и страдалчество - общо 1 250 000 лв..

Адвокат Механджийски, който е бранител на фамилията на починалата Христина, изиска наказване, което да е близо до горната граница от 20 години, както и да бъдат заплатени разноските по делото.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР